De 3 bedste robotstøvsugere i Danmark

Roomba s9

Jeg har valgt de 3 bedste robotstøvsugere efter hvor gode de er til at holde et hus rent, og hvor nemme de er at vedligeholde.

Denne vurdering er lavet på robotstøvsugere, og der er der ikke robotstøvsugere med gulvvask med.

Da det er de bedste robotstøvsugere der bliver gennemgået her, så er det heller ikke billige robotstøvsugere. Hvis du leder efter billige robotstøvsugere kan du i stedet læse om de 5 bedste billige robotstøvsugere.

Denne liste bliver jævnligt opdateret, når der kommer nye robotstøvsugere på markedet, eller hvis jeg laver en anmeldelse på en robotstøvsuger der virker bedre end dem der allerede er her.

Roomba i7 der støvsuger morgenmadsrester op

De 3 bedste robotstøvsugere

  1. iRobot Roomba j7 - Bedste

  2. iRobot Roomba s9 - Premium

  3. iRobot Roomba i7 - Budgetvenlige

I dag er langt de fleste nye robotstøvsugere nogle der både kan støvsuge og vaske gulvet. iRobot er næsten den eneste producent der stadig laver robotstøvsugere, og iRobot er helt sikkert den producent der laver dem med den største kvalitet.

Jeg laver snart en liste med de bedste robotstøvsugere med gulvvask også.

1. iRobot Roomba j7

Roomba j7

Den første, og efter min mening, bedste robotstøvsuger man kan få i Danmark, også til prisen. Den koster "kun" kr. 3.999, og er en billig premium robotstøvsuger.

Roomba j7 er som model kun et par år gammel, og derfor har den meget mere udstyr og teknologi end andre robotstøvsugere.

Det er en robotstøvsuger der er blevet lavet specifikt til kæledyrsejere. iRobot har lavet noget der hedder P.O.O.P., hvor de garanterer dig en ny robotstøvsuger, hvis den kommer til at køre over efterladenskaber.

Læs mere om P.O.O.P. og den effektive Roomba j7.

2. iRobot Roomba s9

Roomba s9

Så har vi den anden bedste robotstøvsuger man kan få fingrene i. Det er en lidt ældre sag, men stadig meget effektiv og en af de bedste på markedet

Dette er også den dyreste at få fat på, og den billigste måde at købe den på, er faktisk ved at købe en pakke på iRobots hjemmeside, hvor du både får en gulvvasker og en robotstøvsuger for kr. 9.999.

Dette er en premium robotstøvsuger, som er designet til at gøre livet så let som overhovedet muligt for dig.

Læs vores anmeldelse af den eksklusive Roomba s9.

3. Roomba i7

Roomba i7 støvsuger

Sidste robotstøvsuger på denne liste. Også en lidt ældre sag, men en effektiv og lidt mere budgetvenlig robotstøvsuger.

For kr. 2.999 får du her en robotstøvsuger der er nem at have med at gøre, og den støvsuger stadig dit gulv effektivt. Denne robotstøvsuger har også vist sig at være meget holdbar, og har en længere levetid en mange andre robotstøvsugere.

Den har dog ikke helt det samme smarte navigation som de andre, og derfor kan den, ligesom alle robotstøvsugere, komme til at sidde fast i kabler og andet. Det gør alle robotstøvsugere som sagt, men denne gør det måske lidt oftere end de 2 andre robotstøvsugere på denne liste.

Du kan også læse vores fulde anmeldese af Roomba i7.

iRobot og deres Clean Base

Roomba j7+ i sin Clean Base

Udover at du kan købe robotstøvsugerne, så har iRobot også lavet noget andet rigtig smart.

Til robotstøvsugerne kan du også købe en Clean Base. Med en Clean Base slipper du for at skulle tømme robotstøvsugeren hver gang.

Du får til gengæld en stor beholder, som robotstøvsugeren tømmer sin beholder i, så du skal tømme den ca. hver 30. gang i stedet for.

Afrunding

Nu er det så tid til at du vælge hvad for en af de 3 der er den bedste for dig. Leder du efter nogle robotstøvsugere der er lidt billigere, så kan du se vores liste over de 5 bedste billige robotstøvsugere.

Så læs min anmeldelse af den robotstøvsuger der passer bedst til dig, og så skynd dig da at købe en, så du kan spare tid i din hverdag så hurtigt som muligt.

Navigated to