Neatsvor X650 Pro - effektiv 2-i-1 robotstøvsuger

Martin Jensen Jun 06, 2024
699 People Read
Neatsvor X650 Pro støvsuger havregryn op
Table of Contents
 1. Kort opsummering af anmeldelsen
 2. Pris på Neatsvor X650 Pro
 3. Fordele ved Neatsvor X650 Pro
 4. Ulemper ved Neatsvor X650 Pro
 5. Design
 6. Batteri
 7. Støjniveau
 8. Kapacitet
 9. Kraftig sugeevne
 10. Dørtrin
 11. Moppefunktionen
 12. Smart Life appen
 13. Du kan planlægge rengøringen
 14. Flere etager
 15. Navigation
 16. Andet om denne Neatsvor robotstøvsuger
 17. Konklusion

Disclosure: Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links. 

Robotstøvsugeren der kan støvsuge og vaske gulvet samtidig. Hvis du til dagligt ofte gør rent, men du er ved at være træt af det, så er det på tide at overveje en robotstøvsuger.

Den helt rigtige robotstøvsuger for dig kan være Neatsvor X650 Pro, som er en premium robotstøvsuger, der sørger for en god og effektiv rengøring, også selvom du har husdyr.

Robotstøvsuger støvsuger ved siden af to små børn

Kort opsummering af anmeldelsen

De vigtigste punkter i anmeldelsen:

 • God pris - value for money

 • Kan støvsuge hundehår

 • Meget kontrol med smartphone app

 • Eneste minusser er at den ikke har nogen ekstern beholder og at den kan larme en del

Ellers er det en let robotstøvsuger, der klarer det meste af rengøringen uden du skal sørge for særlig meget.

Pris på Neatsvor X650 Pro

Prisen på Neatsvor X650 Pro er 4.299 kroner, og det er faktisk en god pris for en robotstøvsuger der kan klare de fleste opgaver. Det er en af de lidt mere eksklusive robotstøvsugere, så prisen afspejler også hvad den er i stand til.

Neatsvor X650 Pro støvsuger krummer på køkkengulvet

Fordele ved Neatsvor X650 Pro

Den største fordel ved Neatsvor X650 Pro er at du kun lige skal instruere støvsugeren en lille smule i starten, og så klarer din Neatsvor robotstøvsuger selv rengøringen af hele huset.

Neatsvor har deres egen app til deres robotstøvsugere. Den skal du downloade og så skal Neatsvor X650 Pro tilslutte wifi, og så vil den intelligente robotstøvsuger næsten klare resten selv. I appen kan du styre din Neatsvor robotstøvsuger præcis som du har lyst til.

Noget af det bedste ved denne Neatsvor robotstøvsuger, er at den kan vaske gulvet samtidig med en støvsugning, så du slipper for alt det hårde arbejde.

Du skal holde minimalt øje med den, når den først er kommet i gang, da den har et effektivt navigationssystem (LIDAR-sensorer) som sørger for at den let og elegant bevæger sig rundt.

Det eneste du skal gøre er at tømme støvbeholderen, og så klarer den selv resten. Ja automatisk opladning har den også, så du kan bare læne dig tilbage.

Neatsvor X650 Pro støvsuger ved siden af en hund

Ulemper ved Neatsvor X650 Pro

De tre største ulemper ved Neatsvor X650 Pro er at du ikke kan starte en støvsugning, når du ikke er hjemme, at den ikke kan lave zoner, hvor sugeevnen bliver mindre og at der ikke findes nogen ekstern beholder til snavs.

Problemet med at den ikke kan klare en langdistance rengøring kan dog løses ved at planlægge rengøringen i appen.

Problemet med at man ikke kan lave zoner med mindre sugeevne, er at det næsten er markedets kraftigste robotstøvsuger, og det er ikke hensigtsmæssigt, at den suge med maksimum sugeevne overalt, hvis du har noget skrøbeligt, som din Neatsvor robotstøvsuger ikke nødvendigvis skal støvsuge op.

Problemet med en ekstern beholder kan ikke just løses. Der bliver du nødt til at kigge på andre modeller. Den har heldigvis en stor støvbeholder, som hjælper lidt på problemet.

Design

Neatsvor robotstøvsuger på gulvtæppe

Det er en rund robotstøvsuger med 33 cm i diameter og har en højde på lige knap 10 cm.

Neatsvor X650 Pro har 2 sidebørster, så den kan komme ud i de fleste hjørner og rundt om de fleste møbler og få støvsuget effektivt. Derudover har den en stor børste under bunden som samler alt snavs op.

Batteri

Neatsvor X650 Pro kommer med et 5200 mAh LG batteri, der kan holde den kørende i mellem 2-3 timer. Batterilevetiden kommer an på, hvordan du har indstillet den til at gøre rent. Jo højere sugeevne jo kortere batterilevetid.

Den har endda automatisk oplade-funktion. Hvis den støvsuger i 3 timer, så oplader den selv, og fortsætter støvsugningen. Den kan klare omkring 100 kvm på 1 time, og det er derfor ret usandsynligt at den kører i 3 timer.

Robotstøvsuger der støvsuger smuld fra brænde op lige foran en brændeovn

Støjniveau

Neatsvor X650 Pro har et forholdsvist højt støjniveau. Det kommer igen an på, hvor høj sugeevne der bliver kørt med, men den har et støjniveau på mellem 50-65 dB.

De fleste robotstøvsugere plejer at ligge imellem 50-55 dB.

Kapacitet

Neatsvor X650 Pro har en kapacitet på 600 ml i støvbeholderen, og 350 ml i vandbeholderen.

Det er en pænt stor støvbeholder, og betyder at du ikke skal tømme den helt så ofte.

Du kan selv vælge om du vil bruge en støvbeholder med indbygget vandbeholder eller uden. Så du skal ikke vaske gulvet hver gang, hvis du ikke har lyst.

Vandbeholderen på 350 ml er også okay, men den skal nok fyldes flere gange på en rengøring, hvis den skal vaske hele huset.

Støvbeholderen

Kraftig sugeevne

Neatsvor X650 Pro er den kraftigste robotstøvsuger fra Neatsvor med en sugeevne på 6000 PA. Det betyder at den både kan tage hundehår og andre hår fra kæledyr.

Dørtrin

Neatsvor X650 Pro kan klare de fleste høje forhindringer. Den kan ikke klare alle dørtrin, men de fleste relativt høje dørtrin kan den klare.

Neatsvor oplyser selv at den kan klatre 15 mm, så det kan være en god ide at måle dine dørtrin eller hvis du har nogle kraftige gulvtæpper.

Robotstøvsuger støvsuger et gulvtæppe

Moppefunktionen

Neatsvor X650 Pro har også en indbygget moppefunktion, så den vasker gulvet og støvsuger samtidig. I appen kan du justere, hvor meget vand den skal bruge til at vaske gulvet med.

Smart Life appen

Med Smart Life appen kan du nemt styre Neatsvor X650 Pro. Det første du skal gøre er at tilslutte wifi, og så er det ellers bare støvsuge efter det.

Du kan tilslutte både Google Home eller Amazon Alexa i din smartphone app, og så er der indbygget understøttelse i hele huset.

En af de vigtigste funktioner i applikationen, er at du kan indstille No-Go zoner, så hvis der er nogle områder i dit hjem, hvor den ikke skal hen, så kan du lave en firkant i appen, hvor dan ikke kører hen.

Appen til robotstøvsugeren

Du kan planlægge rengøringen

I smartphone applikationen har du mulighed for at skemalægge rengøringen, så den gør rent på et valgfrit klokkeslæt. På den måde slipper du for at skulle starte den hver gang, og du kan forvente at komme hjem til et rent hus.

Hvis du bruger dette skal du være opmærksom på at huske at tømme robotstøvsugerens støvbeholder.

Flere etager

Neatsvor X650 Pro kan gemme kort over flere rum. Det betyder også at den kan gemme kort over flere etager, og derfor kan den være smart til dig der har flere etager.

Den kan også være smart for dig der har forskellige rum, hvor den skal lave forskellige kort.

Du skal bare huske at sætte din robotstøvsuger tilbage til den etage eller det rum, hvor ladestationen står i.

Neatsvor X650 Pro vender om fordi den har trappesensorer og der er en trappe

Navigation

Navigationen i denne robotstøvsuger er meget effektiv. Den bruger LiDAR-sensorer. Det betyder at den bruger sensorer der kan måle afstand til møbler og andre genstande.

Neatsvor X650 Pro virker som alle andre robotstøvsugere bedst med lys, men er også i stand til at klare en rengøring i mørke, når den har lært huset at kende.

Det er dog ikke et problem, da Neatsvor X650 Pro også larmer for meget til at man kan sove ordentligt for den.

Andet om denne Neatsvor robotstøvsuger

Noget andet du skal vide, er at denne Neatsvor X650 Pro er en CE-mærket størrelse. Neatsvor X650 Pro er blevet testet mange gange, og lever altså op til de CE-krav der bliver stillet.

Neatsvor X650 Pro har selvfølgelig også trappesensor og andre sensorer, som i dag er standardudstyr for robotstøvsugere.

Se denne video af Neatsvor X650 Pro på engelsk inden konklusionen:

Konklusion

Neatsvor X650 Pro er en lækker premium robotstøvsuger, der kan støvsuge og vaske gulvet samtidig. Ja rengør mindre og spar tid.

Neatsvor X650 Pro er effektiv til hundehår og kommer med en smartphone app der giver dig bedre kontrol.

Eneste store ulempe er at den ikke har en ekstern støvbeholder, men så har den til gengæld en stor støvbeholder.

Den kan anbefales til dig der bor i et hus på mellem 80-250 kvm, også selvom du har flere etager.

Prisen på Neatsvor X650 Pro er ikke urimelig, og vil derfor altid være et godt køb.

Table of Contents
 1. Kort opsummering af anmeldelsen
 2. Pris på Neatsvor X650 Pro
 3. Fordele ved Neatsvor X650 Pro
 4. Ulemper ved Neatsvor X650 Pro
 5. Design
 6. Batteri
 7. Støjniveau
 8. Kapacitet
 9. Kraftig sugeevne
 10. Dørtrin
 11. Moppefunktionen
 12. Smart Life appen
 13. Du kan planlægge rengøringen
 14. Flere etager
 15. Navigation
 16. Andet om denne Neatsvor robotstøvsuger
 17. Konklusion

Disclosure:  Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links.