Bedste Robotstøvsugere med Gulvvask

Roomba Combo j9

Opdateret juni 2024

I denne artikel vil jeg gå over de robotstøvsugere med gulvvask der er de bedste på markedet, også efter dit behov.

Vurderingen er lavet ud fra de mange anmeldelser på siden.

Her er listen med robotstøvsugere med gulvvask:

  • Roborock Q Revo - Bedste gulvvask

  • Roomba Combo j7+/j9+ - Bedste til gulvtæppe og kæledyr

  • Neatsvor X650 Pro - Bedste budget

Alle disse robotstøvsugere er lavet i høj kvalitet og har rigtig mange smarte og praktiske funktioner, der vil gøre dagligdagen meget nemmere for dig.

Roborock Q Revo

Roborock Q Revo

Roborock Q Revo er en model fra 2024, der er lavet som en halvdyr robotstøvsuger, der har mange af de funktioner som de helt dyre robotstøvsugere har.

Derfor får du her en model, der næsten er fuldstændig hands-off og som alligevel altid sørger for en pæn og effektiv rengøring.

Gulvvaskningen sker i form af to roterende børster der sidder under robotstøvsugeren. De skrupper gulvet rent, så selv forholdsvist genstridige pletter bliver rengjort.

Med et prisskilt på omkring 6.000 kroner får du meget for pengene med denne robotstøvsuger.

Roborock er ifølge mine anmeldelser den bedste robotstøvsuger med gulvvask.

Roomba Combo j7+/j9+

Roomba Combo j7

Her har jeg taget to forskellige robotstøvsugere med. Grunden til det er at Roomba Combo j7+ og Roomba Combo j9+ kan rigtig mange af de samme ting. 

De kommer begge med en gulvmoppe der ved gulvtæpper løftes ovenpå robotstøvsugeren, og en sugestyrke der er rigeligt høj til at kunne håndtere hundehår.

Derfor er de begge havnet som anbefalingen til den bedste robotstøvsuger med gulvvask der er perfekt til både tæpper og kæledyr.

Har du gulvtæpper som du ikke vil have bliver gradvist ødelagt over tid af din robotstøvsuger så vil jeg helt klart vælge Roomba Combo j7+/j9+. Eller har du kæledyr der fælder en del, så vil jeg også vælge denne model over de andre på listen. 

Roomba Combo j7+ er den mindste model og koster 7,5 tusinde kroner, hvilket er ca. 3.000 kroner mindre end Roomba Combo j9+.

Roomba Combo j9+ er dermed den store model, og har bl.a. lidt større batteri og lidt højere sugestyrke, men generelt ligner de meget hinanden og jeg vil anbefale Roomba Combo j7+, da du så kan spare nogle penge.

Neatsvor X650 Pro

Neatsvor X650 Pro

Den lidt mere budgetvenlige Neatsvor X650 Pro er også en fænomenal robotstøvsuger. Det største minus er at den ikke kommer med en ekstern beholder, så den kan tømmes automatisk.

Til gengæld sparer du op til flere tusinde kroner ved at vælge en Neatsvor X650 Pro, den koster nemlig kun lidt over 4.000 kroner, hvilket er lidt sammenlignet med de andre.

Neatsvor X650 Pro sikrer dig effektiv rengøring til en billig pris. Det gør den attraktiv for dig der ikke har noget imod at tømme støv- og vandbeholderen efter hver rengøring.

Læs mere, hvis den billige Neatsvor X650 Pro er for dig.

Robotstøvsugere med gulvvask

Robotstøvsugere med gulvvask er et forholdsvist nyt fænomen der først er kommet på markedet indenfor de sidste 5 år. Der bliver derfor udviklet meget og modellerne bliver forbedret meget fra generation til generation.

Da de startede med at komme på markedet skulle man selv tømme vandtanken og fylde nyt rent vand i hver gang. Derefter skulle du tage gulvmoppen af og vaske den i din vaskemaskine eller i hånden. 

Dette er en besværlig proces, men det er stadig den proces der er gældende for de helt billige robotstøvsugere med gulvvask. 

I løbet af de seneste år er der til gengæld blevet udviklet modeller der kunne opbevare vand i den eksterne beholder. Senere både en beholder med beskidt og rent vand, og i dag kan man sågar få robotstøvsugere der selv vasker moppen rent og tørrer den igen bagefter så den ikke kommer til at lugte.

Disse helt avancerede modeller er dyre, men de giver dig en formidabbel brugeroplevelse. Du skal næsten ikke gøre noget selv. Det eneste du skal gøre er at skifte vandet, støvbeholderen og gulvmoppen ca. en gang om måneden og ellers klarer robotstøvsugeren resten.

Der er altså sket en rivende udvikling i løbet af de seneste år, og nogle af de helt nymoderne funktioner virker stadig ikke helt perfekt, men de er blevet implementeret og vil på nyere modeller helt sikkert kun komme til at virke bedre og bedre.

Mange af disse helt dyre funktioner er dog svære at få ned i en lav og budgetvenlig pris, og man må derfor gå ud fra at de, også i en lang fremtid, er reserverede for de dyre modeller.

Hvad der er det næste nye geniale tiltag for robotstøvsugere med gulvvask det vil kun tiden vise, men hvis man allerede nu kan få en effektiv robotstøvsuger med gulvvask man kun skal tænke på en gang om måneden, så ved jeg faktisk ikke helt hvad der er det næste skridt.

Navigated to