Billige Robotstøvsugere Under 3.000 DKK I Enormt God Kvalitet

Robot støvsuger

Opdateret juni 2024

Der findes mange robotstøvsugere i dag. En robotstøvsugere er dyre og kan i dag koste over 10.000 kroner. Her er mine anbefalinger til robotstøvsugere under 3.000 kroner.

Jeg udvælger robotstøvsugerne efter de anmeldelser jeg selv har lavet på siden. Jeg opdaterer løbende, når der kommer nye og bedre robotstøvsugere på markedet. Herunder har jeg valgt dem jeg synes er de bedste billige robotstøvsugere.

Robot støvsuger roomba combo 1138

Vigtigt ved en robotstøvsuger

Der findes nogle få ting som er vigtigt at kigge på når man leder efter en robotstøvsuger. Se lister her med de 5 vigtigste ting ved en billig robotstøvsuger:

  • Pris

  • Evne til at støvsuge

  • Evne til at navigere rundt

  • Evne til at vaske gulv

  • Muligheder i tilhørende app

Ud fra disse kriterier har jeg valgt mine anbefalinger.

De 5 bedste billige robotstøvsugere

Her er mine anbefalinger til billige robotstøvsugere:

  • Roomba Combo Essential - Bedste med gulvvask

  • Neatsvor X500 - Bedst værdi for pengene

  • iRobot Roomba i7 - Bedste støvsugning

Der findes mange flere robotstøvsugere, der også er billige og gode, men dette er vores valg.

Du kan også se nogle aktuelle tilbudskampagner på robotstøvsugere.

Roomba Combo Essential

Roomba Combo Essential

Den første robotstøvsuger, Roomba Combo Essential, er en robotstøvsuger der både vasker dit gulv og støvsuger for dig.

Med på en pris på 2.249 kroner får du meget for pengene her. Du kan opsætte skemalagt rengøring, så du er sikker på der bliver gjort rent jævnligt.

Dette kan du også bruge når du ikke er hjemme, så du kan få støvsuget huset imens du er på arbejde eller lignende.

Du går dog lidt på kompromis med prisen. Det er ikke en effektiv gulvvask, og genstridige pletter skal du selv stå for.

Derudover kan den ikke genkende tæpper, så du skal rulle dine tæpper sammen og lægge dem til siden hver gang der skal gøres rent.

Roomba Combo Essential

Udover disse minusser ved den krydser den næsten alle felterne, god pris, god støvsugning, okay navigation, okay gulvvask og god app, hvor du kan styre det hele.

Er dette ikke noget der holder dig tilbage, så anbefaler jeg dig at læse mere om Roomba Combo Essential.

Neatsvor X500

Neatsvor X500

Med Neatsvor X500 får du en god robotstøvsuger, der både kan støvsuge og vaske gulvet.

Den er meget prisvenlig og koster 2.490 kroner. Du får her meget robotstøvsuger for prisen.

Grunden til at du ikke skal vælge denne er hvis du har gulvtæpper der ikke må blive våde eller høje dørtrin på over 1,6 cm.

Hvis dette ikke er noget du har så er det klart det bedste valg. Den er støjsvag, og støvsuger rigtig godt. 

Roomba i7

Robotstøvsuger Roomba i7

Med en pris på 2.999 kroner er dette den dyreste robotstøvsuger på listen. Du får også noget mere for pengene her.

Roomba i7 kan rengøre op til flere etager, den har de stærke dual multi surface gummibørster, den kan automatisk øge sugekraften ved beskidte steder, den har et smart og effektivt navigationssystem og sørger generelt for en nem rengøring til dig.

Det er den billigste robotstøvsuger med så mange funktioner. Den har tilmed et lavt støjniveau, og du kan lave skemalagt rengøring så den gør rent, hver dag imens du er på arbejde.

Med Roomba i7 kan du også tilkøbe en ekstern beholder med automatisk tømning. Det koster 2.500 kroner ekstra at købe den med.

Robotstøvsuger Roomba i7+

Tiltaler Roomba i7 dig efter du har fået alt dette at vide? Så læs endelig mere om Roomba i7.

Sådan vælger du

Nu har du været igennem de bedste billige robotstøvsugere. Så er det blevet tid for dig til at beslutte hvad der passer bedst og investere i en meget lettere rengøring.

For at du vælger den rigtige robotstøvsuger skal du nu tænke over hvad du har behov for. Skal du have en pålidelig robotstøvsuger eller skal du have en billig robotstøvsuger.

Hvis du smider flere penge efter en robotstøvsuger så skal du også forvente at den holder længere og giver en bedre rengøring.

Bruger du dog færre penge på en robotstøvsuger, så skal du nok ikke forvente at den kan holde i over 3 år.

Derfor anbefales det herfra at du bruger lidt ekstra når du investerer første gang, så du ikke ender med at købe en robotstøvsuger du får lyst til at skifte ud efter 2 måneder.

Hvis ikke nogle af de ovenstående modeller er noget for dig, og du gerne vil bruge flere penge på en robotstøvsuger, så find ud af hvilken robotstøvsuger der er den bedste på markedet.

Kan en billig robotstøvsuger erstatte en almindelig støvsuger?

Nej. Det er det hurtige svar. Den vil ikke være i stand til fuldstændig at erstatte din håndholdte støvsuger. 

Det største problem ved en robotstøvsuger er at den ikke kan støvsuge trapper. For at støvsuge dine trapper vil du desværre være nødt til at bringe din almindelige og manuelle støvsuger frem.

Hvis du til gengæld ikke har trapper er det lige før at den ville kunne klare det. En robotstøvsuger kan dog godt være lidt upålidelig, da det jo trodsalt er en robot. Derfor vil du opleve at den nogle gange ikke får gjort rent alle steder, og måske har du nogle rum som den vil have svært ved at navigere rundt i. 

Derfor skal du være klar til at du en gang imellem skal have gang i den manuelle støvsuger, for at komme ud i alle hjørner og ind under alle møbler. 

Når vi her snakker om de billige modeller så er de heller ikke helt så gode til at navigere rundt overalt. Med en dyrere model vil du måske kunne være i stand til at undvære både støvsugeren og gulvmoppen, men det er stadig en god ide at have det klar, hvis din robot skulle svigte.

Tips til at vedligeholde din robotstøvsuger

Hvis du har investeret i en robotstøvsuger så kan det være en god ide at behandle den godt, så du forlænger levetiden. 

En af de vigtigste ting for at forlænge levetiden er at du altid tømmer støv- og vandbeholderen efter rengøring. Så kan du fylde vandbeholderen med rent vand igen bagefter.

En anden rigtig vigtig ting, er at fjerne hår fra børsterne. Både sidebørsten og hovedbørsten under bunden. Dette skal du gøre mindst en gang om ugen, lidt afhængigt af hvor mange hår den samler. Dette fjerner du ved at tage børsterne af og så eventuelt skære håret over eller bare trække det af.

Hvis din robotstøvsuger har en moppe, så er det vigtigt at du hver gang tager moppen af og vasker den i vaskemaskinen. Hvis moppen bare bliver siddende afgiver den fugt til robotstøvsugeren som kan være med til at slide.

En gang imellem er der også behov for at købe nye reservedele. Det kan være børsterne, moppen, batteriet, støv- og vandbeholderen og andre eventuelle dele der skulle være på din robotstøvsuger.

Hvis der kommer mange af sådanne udskiftninger kan det være værd at overveje at investere i en ny robotstøvsuger, da nogle robotstøvsugere i dag er ret billige.

Hvad koster en billig robotstøvsuger?

Jeg har defineret en billig robotstøvsuger til at være under 3.000 kroner. Det har jeg gjort fordi for 3.000 kroner kan du finde en robotstøvsuger i god kvalitet, men som stadig ikke koster voldsomt meget.

Du kan godt finde mange robotstøvsugere til under 2.000 kroner, men så går du meget på kompromis, og kan gå glip af flere smarte funktioner som er meget praktiske.

På den anden side så hvis du bevæger dig over 3.000 kroner så kommer du op i mellemklassen. Generelt er der også meget værdi at hente for pengene ved disse støvsugere, hvis man har budget til det.

Forskellen på en billig og en dyr robotstøvsuger

Den store forskel på en billig og en dyr robotstøvsuger ligger i hvor meget tid du skal bruge på vedligeholdelse og kvaliteten af rengøringen.

I dag kan du finde robotstøvsugere med gulvvask der både tømmer støv- og vandbeholderen automatisk, gør moppen rent og fylder vandbeholderen op med rent vand. Så skal du kun udskifte støvposen og vandbeholderen i den eksterne beholder en gang om måneden.

Udover dette smarte system så vil rengøringen også være noget bedre, med en meget effektiv både støvsugning og gulvvask. For at komme op i disse modeller skal du gerne smide over 6.000 kroner.

Generelt har du med dyrere modeller også mange flere muligheder for at styre rengøringen gennem en app. Du kan justere niveauet af vandforbrug, opsætte zoner og meget andet.

Konklusion

Du kan få en god rengøringsmedhjælper for ret billige penge. For under 3.000 kroner kan du lave en rigtig god investering, der giver dig meget mere tid i dagligdagen.

Når du køber de helt billige modeller går du dog på kompromis med effektiviteten og nogle meget praktiske funktioner. 

Ud fra mine anmeldelser er jeg kommet frem til de bedste robotstøvsugere, lidt i hver sin kategori, men stadig billige robotstøvsugere. 

Hvis ingen af disse desværre har fanget din interesse, så anbefaler jeg dig at kigge på nogle lidt dyrere modeller. 

Det kan også være en god ide at kigge på tilbud på robotstøvsugere i mellemklassen. De kan også ofte fås til under 3.000 kroner. 

Navigated to