De Største Robotstøvsuger Producenter

Martin Jensen Oct 25, 2023
58 People Read
Mange forskellige robotstøvsugere
Table of Contents
 1. iRobot
 2. Xiaomi
 3. Ecovacs
 4. Electrolux
 5. Neato
 6. Severin
 7. Miele
 8. Afrunding

Her kan du finde en liste over robotstøvsuger producenter, og lidt om hvad de hver især er gode til. De står i rækkefølge med de mest populære øverst:

 • iRobot

 • Xiaomi

 • Ecovacs

 • Electrolux

 • Neato Robotics

 • Severin

 • Miele

Der findes også andre producenter, men disse er de store og kendte mærker. Du kan herunder læse mere om de mærker jeg har særligt kendskab til.

iRobot

 

iRobots logo

Dette er en amerikansk producent, og har lang erfaring med robotter. De har leveret robotter til NASA, men har nu valgt at fokusere mere på deres forretning med robotstøvsugere.

 

De har altid leveret god kvalitet, og har en fantastisk kundeservice. De er muligvis ikke de mest innovative og eksperimenterende, men deres produkter virker bare.

 

Du kan læse om nogle af deres modeller her:

 

Xiaomi

 Xiaomi logo

Du ved måske ikke hvem Xiaomi er, men det er en kinesisk producent, som laver alt fra mobiltelefoner til lamper, og så ja robotstøvsugere.

 

Deres robotstøvsugere går under navnet Roborock, og de har altid været et mere middelmådigt brand, som leverer billige robotstøvsugere, og nogle gange med lidt eksperimenterende teknologi.

Roborock logo

 

Du kan læse om nogle af deres robotstøvsugere her:

 

Ecovacs

Ecovacs logo 

Ecovacs er også en kinesisk producent. De producere robotstøvsugere der er en smule dyrere end Roborock, men deres kvalitet er også typisk lidt bedre.

 

Dette er ikke et brand jeg har super meget kendskab til, men umiddelbart er de meget fokuseret på robotstøvsugere og laver nogle gode produkter.

 

Electrolux

Electrolux logo

 

Dette mærker kender du nok fra andre produkter end robotstøvsugere. De har også et bredt sortiment af produkter, og derfor har du ikke investeret helt så meget i robotstøvsugere.

 

Den svenske producent laver dog stadig nogle gode robotstøvsugere, men alternativerne er bare bedre.

 

Neato

Neato logo

 

Neato er også en amerikansk producent, som laver udelukkende laver robotstøvsugere. Deres robotstøvsugere er af høj kvalitet, men koster også lidt mere.

 

Dette er et mærke der snart vil komme mere om her på siden, så du kan læse om hvilke produkter de har, og lige præcis hvad der gør dem bedre end andre producenter.

 

Severin

Severin Logo

 

Severin er endnu producent, der laver utallige andre produkter. Deres robotstøvsugere er ikke deres største forretningsområde, men et område de godt kan være stolte af.

 

Den tyske producent har nemlig nogle gode robotstøvsugere når man tager prisen i betragtning. De er superbillige sammenlignet med andre, og så gør de et okay rengøringsjob.

 

Miele

Miele logo

 

Endnu en producent som man typisk kender for andre produkter. Det er endnu en tysk producent, og de prioriterer kvaliteten frem for prisen.

 

Deres robotstøvsugere er forholdsvis dyre, men bør derfor også lave en noget bedre støvsugning end andre. Det er endnu et mærke jeg snart skal have kigget på, så du kan finde ud af om deres robotter er for dig.

Afrunding

Jeg vil anbefale dig ud fra disse beskrivelser at vælge din foretrukne producent, og så ud fra det finde din robotstøvsuger. Der findes mange steder at finde information om robotstøvsugere, min hjemmeside er bare for dig der vil have det nemt.

Table of Contents
 1. iRobot
 2. Xiaomi
 3. Ecovacs
 4. Electrolux
 5. Neato
 6. Severin
 7. Miele
 8. Afrunding