Neatsvor X600 Pro - Både robotstøvsuger og gulvvasker

Martin Jensen Oct 29, 2023
66 People Read
Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger
Table of Contents
 1. Vigtigste punkter i anmeldelsen
 2. Prisen på Neatsvor X600 Pro
 3. Derfor skal du vælge Neatsvor X600 Pro Robotstøvsuger
 4. Ulemper ved Neatsvor X600 Pro
 5. Neatsvor X600 Pro design
 6. Batteri
  1. Robotstøvsugeren lader automatisk op
 7. Kapacitet og indbygget vandbeholder og moppe til gulvvask
 8. Støvsuger hår, støv, sand og partikler
 9. Appen
 10. Neatsvor X600 Pro navigation
 11. Konklusion

Disclosure: Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links. 

Med denne Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger får du værdi for pengene. Du kan slippe for den tidskrævende rengøring, uanset om du har hundehår eller andre kæledyr der fælder i huset.

Den indfrier de fleste forventninger man kan have til sådan en maskine. Med Neatsvor X600 Pro kan du endda udskifte beholderen, så kan få en gulvvask efter støvsugningen.

Vigtigste punkter i anmeldelsen

 • God værdi for pengene

 • Støvsuger hundehår

 • Brugervenlig og let at styre

 • Den minder meget om Neatsvor X650 Pro

Neatsvor X600 Pro kan bruges med Google Home

Prisen på Neatsvor X600 Pro

Prisen ligger på kr. 3.990, hvilket er forholdsvist meget for en robotstøvsuger. Du får dog en robotstøvsuger der kan lidt af det hele, og du slipper for meget af rengøringen, og derfor er der stadig meget værdi for dine penge.

Derfor skal du vælge Neatsvor X600 Pro Robotstøvsuger

For os har det været en god robotstøvsuger, der både kunne støvsuge hundehår effektivt og generelt kom den hurtigt rundt. Den har virket meget brugervenlig, og dem der har lyst til at nørde lidt kan også det. Du kan let planlægge rengøringen i appen, og den kan klare hele huset.

Den mindre bare rigtig meget om Neatsvor X650 Pro, som er storebroren til denne model. Den eneste nævneværdige forskel, er at den anden både kan støvsuge og vaske gulvet på samme tid, hvor Neatsvor X600 Pro kun kan støvsuge, og så bagefter kan man skifte til moppen.

Alt i alt er det en god robotstøvsuger, som du får til et okay prisleje for en robotstøvsuger. Andre robotstøvsugere du kan overveje i dette prisleje kunne være Roomba j7 eller Roomba Combo i8.

Du kan styre sugestyrke forskelligt fra hvert rum

Ulemper ved Neatsvor X600 Pro

Den eneste væsentlige ulempe ved denne robotstøvsuger, er at den ikke kan fås med en ekstern beholder, så du skal tømme den hver gang næsten. En ekstern beholder koster dog også flere penge, for de robotstøvsugere der har tilkøbes sådan en ved.

Neatsvor X600 Pro design

Du får en hvid robotstøvsuger der er rund og har en diameter på ca. 33 cm, og er lige knap 10 cm høj. Den har et par sidebørster, og en stor bred børste under midten.

Neatsvor X600 Pro højde

Batteri

Den har en batteritid på ca. 120-180 minutter, afhængigt af hvordan den er indstillet. Den har en batterikapacitet på 5200 mAh, og er et LG batteri.

Robotstøvsugeren lader automatisk op

Det er rigtigt nok. Hvis den under støvsugningen er løbet tør for strøm, så sætter den et punkt, og kører over til ladestationen. Når den så har strøm igen, så kører den tilbage til punktet, og fortsætter rengøringen fra samme sted.

Kapacitet og indbygget vandbeholder og moppe til gulvvask

Kapaciteten er på 600 ml, så den skal tømmes jævnligt. Beholderen kan skiftes ud med en vandbeholder, og så vasker den gulvet. Din moppe behøver ikke at være våd inden du sætter den i gang.

Neatsvor X600 Pro fra siden

Støvsuger hår, støv, sand og partikler

Med en Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger slipper du for at gøre rent ofte, fordi den tager de mest genstridige krummer, også ting som hår, støv, sand og andre meget bitte små partikler.

Den har en sugestyrke på 6.000 PA, så den tager næsten alt.

Appen

Med din Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger er der også en medfølgende app, hvor du kan tilslutte den Google Home, Amazon Alexa eller andre systemer den er kompatibel med.

I Neatsvors app kan du gemme indstillinger, og dermed behøves du kun at indstille den en gang, og så klarer den ellers selv resten derfra.

Du kan nemt holde øje med din robotstøvsuger gennem appen, og det gør det let for dig at styre enheden.

Styr enheden nemt gennem appen

Neatsvor X600 Pro navigation

Neatsvor X600 Pro kan godt selv finde rundt, fordi den har noget meget avanceret navigation, der gør at den er i stand til at se langt de fleste forhindringer. Det værste den kan gøre er at den kan prøve at køre over nogle kabler eller lignende.

Det betyder at du kan bruge tid på mere meningsfulde ting, istedet for at stå og holde robotten væk fra alle mulige ting og sager.

Neatsvor X600 Pro kan se en sofa

Konklusion

Den minder meget om den anden Neatsvor robotstøvsuger i X600 Pro serien.

Du får en hvid robotstøvsuger der kan det meste, og den er nok mest anbefalelsesværdig til dig der bor i en villa, hvor der jævnligt er brug for støvsugning.

Med en pris på 3.990 kr., får du en god robotstøvsuger, men det kan blive træls i længden at man skal skifte fra støvsugning og over til gulvvask.

Man kan derfor kigge på storebroren eller man kan kigge på andre robotstøvsugere, eksempelvis iRobots Roomba J7 eller Roomba Combo i8.

Neatsvor har også lavet andre robotstøvsugere der er endnu billigere.

Table of Contents
 1. Vigtigste punkter i anmeldelsen
 2. Prisen på Neatsvor X600 Pro
 3. Derfor skal du vælge Neatsvor X600 Pro Robotstøvsuger
 4. Ulemper ved Neatsvor X600 Pro
 5. Neatsvor X600 Pro design
 6. Batteri
  1. Robotstøvsugeren lader automatisk op
 7. Kapacitet og indbygget vandbeholder og moppe til gulvvask
 8. Støvsuger hår, støv, sand og partikler
 9. Appen
 10. Neatsvor X600 Pro navigation
 11. Konklusion

Disclosure:  Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links.