Roomba Combo i8+ - Anmeldelse af en 2-i-1 robotstøvsuger

Martin Jensen Jun 17, 2024
1315 People Read
Roomba Combo i8+ på et tæppe
Table of Contents
 1. Hurtigt overblik
 2. Pris
 3. Fordele ved Roomba Combo i8+
 4. Ulemper ved Roomba Combo i8+
 5. Design
  1. Børsterne
  2. Kapacitet
  3. Andre specifikationer
 6. Gulvmoppe
  1. Rengøringsvæske
  2. Moppe
 7. App
  1. Stemmestyring
 8. Navigation
 9. Hårde gulve
 10. Intelligent robotstøvsuger
 11. Opsamling

Disclosure: Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links. 

Denne model er desværre udsolgt ved vores partner. Vi henviser til Roomba Combo i5+, der har rigtig mange af de samme funktioner og kvaliteter.

iRobot har med Roomba Combo i8+ lavet en robotstøvsuger, der både kan sørge for en effektiv støvsugning, men også en gulvvasker, der tager det værste.

Så køb en Roomba Combo i8+, og slip for både gulvvask og støvsugning. Vi gennemgår produktet her, så du ved hvorfor det er den rigtige robotstøvsuger.

Hurtigt overblik

 • Lavet til hårde gulve

 • God støvsugning, knap så god gulvvask

 • Premium robotstøvsuger

 • Kan købes med ekstern beholder

 • Bedst egnet til 60-140 kvm huse/lejligheder

iRobot Roomba Combo i8

Pris

Prisen for en Roomba Combo i8+ med en ekstern beholder bliver så som du kan se her 5.999 kroner.

Fordele ved Roomba Combo i8+

Der er mange fordele ved Roomba Combo i8+, her er de vigtigste:

 • 2-i-1 robotstøvsuger

 • Effektiv daglig rengøring

 • Brugervenlig app

 • Støjsvag

Vi går meget mere i dybden med alle disse fordele længere nede.

Ulemper ved Roomba Combo i8+

Robotstøvsugeren har selvfølgelig også nogle ulemper, ligesom alle andre robotstøvsugere:

 • Overfladisk gulvvask

 • Tæpper

Derudover kan den ligesom alle andre robotstøvsugere, også komme til at sidde fast en gang imellem, men med iRobots smarte navigationssystem sker det sjældent.

Roomba Combo sørger for rengøringen på trægulv

Design

Det er en robotstøvsuger der er god til mange typer gulve, men den er specielt god til hårde gulve. Det er designet med til at gøre.

Den har en højde på 9,3 cm og en bredde på ca. 34 cm i diameter. Det kan være en god ide at måle højden op, så det passer med din sofa, seng eller andre møbler.

Børsterne

På Roomba Combo i8 er der én sidebørste og iRobots smarte Dual Multi-surface børster under bunden.

Sidebørsten sørger for at få snavs der ligger ude i hjørnerne og langs kanter ind under robotstøvsugeren.

Dual Multi-surface børsterne under bunder hjælper til at samle og støvsuge partikler op, der er så små at man ikke engang kan se dem.

Det er bl.a. den der er med til at gøre, at Roomba Combo i8 er så effektiv.

Bunden af Roomba Combo i8

Kapacitet

Roomba Combo i8 har plads til ca. 420 ml, så den skal tømmes jævnligt. Her kan du så vælge at købe den med en ekstern beholder, så kan du få gjort rent i mindst en måned uden at skulle tømme den.

Der er også en vandbeholder på 210 ml, og det er nok til at gøre ca. 55 kvm rent, inden du skal fylde den igen.

Andre specifikationer

Den har et litium ion batteri, der holder i ca. 90 minutter, før den skal lade op igen, og det tager så ca. 2 timer. Den har en automatisk genoplad og fortsæt funktion, hvis den ikke bliver færdig.

Den er også støjsvag, og har en lydniveau på omkring 50 dB, når den gør rent. Den larmer til gengæld rigtig meget, hvis den skal tømme sig selv i sin Clean Base.

Derudover har den en hel masse sensorer, der bl.a. hjælper den med ikke at falde ud over trapper eller skranter. Den har faktisk også sensorer der er lavet til at registrere snavs.

Roomba Combo i8+ er lavet med et HEPA-filter, så hvis du er allergiker hjælper den dig også i de svære sæsoner, ved at sortere gener, og andre små partikler man ikke kan se, fra.

En grå roomba combo i8

Gulvmoppe

Med en gulvmoppe sørger iRobot Roomba Combo i8 også for at få taget de værste pletter, der skulle være på dit gulv.

Gulvmoppen skrubber ikke gulvet, men tørrer mere hen over, men er stadig i stand til at tage det værste, fordi den bliver trykket ned i gulvet af en pres. Så med en gulvmoppe bliver din iRobot Roomba noget mere effektiv.

Den kan også opfange tæpper, og undgår at vaske dem. Så når den mopper hårde gulve, så hæver den gulvmoppen når den ser et tæppe.

Det er dog ikke den bedste måde at gøre det på, og iRobot har lavet en robotstøvsuger der løfter gulvmoppen, når den kører over tæpper.

Rengøringsvæske

Når den skal vaske gulv skal den have noget specielt rengøringsvæske. Det skal blandes op med vand, og så skal den nok tage de pletter, der også skulle være lidt genstridige.

Roomba rengøringsvæske

Moppe

Når du skal moppe, skal du også huske at skiften moppen en gang imellem. Køber du dem der kan genbruges, kan de ca. bruges 30 gange. Find dem her.

Det er en god ide at vaske din moppe, hver gang du har brugt den til at vaske gulve. Så kan din moppe give renere gulve.

En gang imellem skal Roomba Combo i8 så have nye mopper. Så kan du købe enten engangs eller genbrugs mopper.

App

Robotten kan kobles til den meget brugervenlige app iRobot OS. I appen kan du styre din robotstøvsuger med eminent kontrol.

Du kan skemalægge rengøringen, eller bare vælge enkelte rum der skal støvsuges. Du kan også vælge hvor meget vand den skal bruge, eller hvor kraftigt den skal støvsuge, når den er i gang.

iRobot Home app

Stemmestyring

I appen kan du også opsætte stemmestyring, så den kan kobles op med Google Assistant eller Amazon Alexa. Stemmestyring virker ret godt med robotten, og kan kun anbefales, hvis det er til rådighed.

Navigation

Roomba Combo i8 har også en smart og effektiv navigering. Den bruger iRobots Imprint Smart Mapping-teknologi. Den er patenteret, og virker meget godt.

Ved hjælp af denne teknologi laver Roomba Combo i8, efter de første par gange hurtigt et kort over dit hus. Når den har planlagt dit hus, kan du navngive de forskellige rum, og bestemme, hvilke enkelte rum den skal støvsuge.

Hårde gulve

Denne robotstøvsuger anbefales først og fremmest til dig der har hårde gulve, fordi den både støvsuger og vasker gulvet.

Derudover er den generelt god til alle typer gulve, og den er grundig på de fleste overflader. Den når ud i alle hjørner med sidebørsten, og gør at du ikke skal støvsuge i dagligdagen.

Hårde gulve

Intelligent robotstøvsuger

Roomba Combo i8 er en intelligent robotstøvsuger, der helt selv klarer rengøringen. Det eneste du skal gøre er at skifte børster en gang imellem, og så tømme den.

Roomba Combo i8+ har en god pris ift. til hvad den kan udrette, og med stemmestyring er det en helt fantastisk oplevelse.

Roomba Combo i8+ har fået nogle gode anmeldelser, den har de rigtige funktioner og specifikationer til de fleste hjem, og du vil komme til at holde af denne robotstøvsuger.

Opsamling

Det er en meget god og intelligent robotstøvsuger, og med en overkommelig pris ift. hvad den er i stand til at gøre.

Da Roomba Combo i8+ er en 2-i-1 robotstøvsuger, får du også en gulvvasker, så du slipper generelt for at gøre rent.

Jeg vil bedømme den til at ligge på 8/10 stjerner, da prisen er så høj, at den er med til at trække en smule ned. Moppen er heller ikke helt så effektiv som man kunne drømme om, men den er god nok til at klare den daglige rengøring.

Du kan læse meget mere om andre robotstøvsugere, og måske finde den bedste robotstøvsuger til dig.

Kig også på den billigere model Roomba Combo Essential, der giver lige hvad man har brug for i en robotstøvsuger.

Table of Contents
 1. Hurtigt overblik
 2. Pris
 3. Fordele ved Roomba Combo i8+
 4. Ulemper ved Roomba Combo i8+
 5. Design
  1. Børsterne
  2. Kapacitet
  3. Andre specifikationer
 6. Gulvmoppe
  1. Rengøringsvæske
  2. Moppe
 7. App
  1. Stemmestyring
 8. Navigation
 9. Hårde gulve
 10. Intelligent robotstøvsuger
 11. Opsamling

Disclosure:  Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links.