Neatsvor X500 Review - Budgetvenlig Støvsugning og Gulvvask

Martin Jensen Jun 23, 2024
16 People Read
Neatsvor X500
Table of Contents
 1. Kort overblik
 2. Prisen
 3. Fordele
 4. Ulemper
 5. Design
  1. Børsterne
  2. Sugestyrke
  3. Moppe
  4. Batteri
  5. Kapacitet
 6. Navigation
  1. App og fjernbetjening
 7. Indhold I pakken
 8. Konklusion

Disclosure: Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links. Det betyder ikke at du betaler mere, men bare at jeg modtager en procentdel af omsætningen mod den information jeg gør tilgængelig.  

Drømmer du om en renere hverdag uden at tømme bankkontoen? Så er Neatsvor X500 måske svaret. Denne budgetvenlige 2-i-1 robotstøvsuger har fået opmærksomhed for dens pålidelige ydeevne og overkommelige pris.

Lad os dykke ned i dens egenskaber, fordele og ulemper.

Kort overblik

Neatsvor X500 er en billig 2-i-1 robotstøvsuger der får arbejdet gjort. En af de bedste budgetrobotstøvsugere.

 • God støvsugning

 • Trappesensor

 • Ekstra reservedele i pakken

 • Dårlig til dørtrin og tæpper

Prisen

For 2.499 kroner får du ca. hvad du betaler for. Det er en god billig robotstøvsuger, der klarer rengøringen for dig.

Fordele

Der er ikke noget der gør denne robotstøvsuger unik eller bedre end de andre. Den mest nævneværdige fordel er at den er billig.

Den får klaret rengøringen og kan indstilles til at gøre rent når du er på arbejde. Udover er det bare en god ven, som du ikke kan undvære, når du først har prøvet at have en robotstøvsuger.

Neatsvor X500 fra oven

Ulemper

Den største ulempe for dig der leder efter en robotstøvsuger på budget, er at den ikke kan klare tæpper eller høje dørtrin. Hvis du ikke har nogle tæpper eller høje dørtrin, så er det en rigtig god kandidat for dig.

Med tiden vil den dog også falde af på kvaliteten af støvsugningen, og du vil opleve at du skal udskifte din robotstøvsuger før du havde forventet måske, hvis du vælger en så billig model.

Design

Neatsvor X500 er en rund robotstøvsuger med en diameter på 33 cm og en højde på 7,5 cm. Det gør at det faktisk er en af de mindre robotstøvsugere på markedet.

Robotstøvsugeren er i stand til at komme over dørtrin på 1,5 cm. Det er ikke særlig meget, og andre robotstøvsugere er i stand til at klare højere dørtrin.

Børsterne

Neatsvor X500 er udstyret med 2 sidebørster. Dette er en fordel ift. nogle andre robotstøvsugere, da nogle af de robotstøvsugere med 1 sidebørste i sidste ende bare ender med at kaste snavs ud i de linjer hvor de allerede har støvsuget.

Derudover er den udstyret med en stor rullebørste under bunden, der sørger for at samle alt det snavs op der er blevet skubbet ind under robotstøvsugeren.

Børsterne gør at Neatsvor X500 er rigtig god til at støvsuge og samle snavs op ift. den pris du kan købe den til.

Sugestyrke

Sugestyrken på 3000 Pa er også fænomenal ift. at det er en billig model. Det giver dig en rigtig god støvsugning du altid kan regne med.

Lydniveauet er heller ikke særlig højt. Den ligger på omkring 55 dB, hvilket er i den lave ende ift. det generelle niveau for robotstøvsugere.

Gennemsigtig Neatsvor X500

Moppe

Gulvmoppen laver en overfladisk vask af gulvet. Den er ikke særlig grundig, men kan få de mest overfladiske pletter væk. Har du mere genstridige pletter skal du selv have rengøringshandskerne på.

Neatsvor X500 er ikke i stand til at genkende tæpper, så derfor skal du rulle dine tæpper sammen og lægge den til siden hver gang du vasker gulv.

Du kan slå gulvvask fra i den tilhørende app, men hvis du skal gøre det hver gang forsvinder ideen, ved at robotstøvsugeren også kan vaske gulvet, desværre.

Batteri

Robotstøvsugeren har et okay stort batteri. Det er et 2500 mAh Lithium ion batteri, der kan støvsuge i ca. 90-120 minutter.

På én opladning kan den rengøre lidt over 200 kvadratmeter. Det er meget godt af en robotstøvsuger til den pris.

En opladning tager til gengæld omkring 8 timer, hvis den er helt flad. Men hvem har også brug for at støvsuge flere gange om dagen? Den kan jo bare lade op om natten og så køre imens du er på arbejde.

Hvis den løber tør for strøm imens den gør rent, så bare rolig, så finder den selv tilbage til sin oplader og fortsætter når den har strøm nok.

Kapacitet

Støv- og vandkapaciteten i robotstøvsugeren er også ret gode. Støvbeholderen er på 600 ml og vandbeholderen på 350 ml.

Det anbefales dog at du tømmer beholderen hver gang, både for støv og vand, og fylder noget nyt rent vand i.

Neatsvor X500 fra siden

Navigation

Neatsvor X500 er også overraskende god til at finde rundt uden at forvilde ud i alt muligt. Den rengør i pæne linjer på langs, og kører udenom eventuelle forhindringer.

I din tilhørende app vil du være i stand til at se et kort over hvor den har kørt.

Hvis du er bange for at den falder ud over dine trapper, så bare rolig Neatsvor X500 er udstyret med trappesensor.

App og fjernbetjening

For at styre din robotstøvsuger kan du enten bruge den medfølgende fjernbetjening, downloade en tilhørende app eller opsætte den med Google Home eller Amazon Alexa.

Jeg vil anbefale at bruge appen, da du herigennem kan opsætte skemalagt rengøring. Så kan du få robotten til at gøre rent når du er på arbejde.

En af de manglende funktioner i appen er dog evnen til at lave no-go zoner. Så hvis du har kæledyr skal du nok regne med at den desværre kan finde på at køre ind i vand- og foderskålen.

Indhold I pakken

Når du køber pakken får du følgende med:

 • Robotstøvsuger

 • Støv- og vandbeholder

 • To gulvmopper

 • Ladestation

 • Fjernbetjening

 • To ekstra sidebørster

 • Et ekstra HEPA-filtre

Det er en stor fordel for dig at Neatsvor sender ekstra reservedele med, så slipper du for i fremtiden at skulle købe ekstra reservedele.

Bliver du nødt til alligevel at købe ekstra reservedele i fremtiden, så bare rolig. Neatsvor er en stabil robotstøvsugerproducent, så reservedelene skulle meget gerne være tilgængelige i fremtiden.

Konklusion

Med Neatsvor X500 får du en billig robotstøvsuger. Der er blevet sparret nogle steder, men overordnet får du stadig en god rengøring for noget færre penge end hvad du betaler andre steder.

Du får ekstra reservedele med, som gør at du ikke skal betale så meget i ekstra omkostninger. Det bliver man nødt til at betale ved nogle andre robotstøvsugere.

Vær dog opmærksom på om du har tæpper. Den kan ikke genkende tæpper og kan derfor ende med at gøre dine tæpper våde ved en gulvvask. Har du tæpper du vil passe på bliver du desværre nødt til at betale lidt mere. Du kan evt. kigge på Roomba Combo j7+.

Var dette ikke den rette robotstøvsuger til dig så har jeg også lavet anmeldelser om andre billige robotstøvsugere.

Table of Contents
 1. Kort overblik
 2. Prisen
 3. Fordele
 4. Ulemper
 5. Design
  1. Børsterne
  2. Sugestyrke
  3. Moppe
  4. Batteri
  5. Kapacitet
 6. Navigation
  1. App og fjernbetjening
 7. Indhold I pakken
 8. Konklusion

Disclosure:  Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links. Det betyder ikke at du betaler mere, men bare at jeg modtager en procentdel af omsætningen mod den information jeg gør tilgængelig.