Robotstøvsuger til flere etager

Martin Jensen Jun 06, 2024
379 People Read
Trapper
Table of Contents
  1. Flytte robotstøvsuger fra etage til etage
  2. Købe en robotstøvsuger til hver etage
  3. Kan robotstøvsugere støvsuge flere etager
  4. Konklusion

Der findes et par forskellige løsninger til at få robotstøvsugeren til at tage flere etager. Der er dog desværre ikke nogen fuldstændig genial metode, så de 2 mest oplagte metoder der disse:

  • Løfte din robotstøvsuger fra etage til etage

  • Købe en robotstøvsuger til hver etage

Ingen af dem virker som nogen super genial løsning, men det er stadig at foretrække frem for at skulle støvsuge manuelt.

Flytte robotstøvsuger fra etage til etage

 

Denne løsning er nok den mest almindelige at vælge, men hvis man vælger denne løsning, skal man være opmærksom på, at ikke alle robotstøvsugere kan have kort over flere forskellige etager. Her anbefales det at kigge på eksempelvis Roomba j7 eller Roomba Combo i8

 

Derudover skal man huske at flytte den tilbage til den etage, hvor docking stationen er, når den er færdig med at støvsuge. Ellers har robotstøvsugeren ikke strøm til næste gang den skal støvsuge.

 

Dette er den mest ligetil løsning, og er noget mere fornuftig. Man behøves ikke at støvsuge alle etager så ofte, da der typisk er nogle etager man bruger mere end andre.

 

Så kan man prioritere lidt hvor man vil have basen til at stå henne, og hvad der er smartest at få støvsuget ofte.

De bedste robotstøvsugere kan selv finde ud af hvor der skal støvsuges oftere og dermed hjælpe dig med at lave et program for hvor der skal gøres rent hvornår.

Roomba Combo i8

 

Købe en robotstøvsuger til hver etage

 

Dette er den dyre løsning, og ikke den mest anbefalelsesværdige. Det er noget du kun skal vælge hvis du føler det rent faktisk giver mening for dig.

Det betyder at hvis du har to etager der begge er meget store, og som en robotstøvsuger ikke vil være nok til at kunne klare, så er det noget for dig.

Derudover skal du have et ret stort budget for at kunne købe to robotstøvsugere, hvis du vil have dem i god kvalitet. 

 

Hvis man vælger denne løsning, skal det være fordi man har penge nok, eller fordi du gerne vil prøve en anden robotstøvsuger for at se om den er bedre.

Robotstøvsuger set fra siden

Kan robotstøvsugere støvsuge flere etager

Svaret er ja. I dag kan de bedste modeller endda opbevare kort over flere forskellige etager. Derfor vil en robotstøvsuger være nok for langt de fleste.

Stort set alle robotstøvsugere er udstyret med trappesensor, så du skal ikke være bange for at din robotstøvsuger vælter ned ad trappen.

 

Konklusion

 

Hvis man har flere etager som skal støvsuges og man har valgt en robotstøvsuger som løsningen, skal man finde en robotstøvsuger der kan huske kortet på flere etager.

 

Det tager ikke lang tid at flytte en robotstøvsuger fra den ene etage fra den anden. Du skal bare huske at flytte den tilbage når den er færdig.

En anden mulighed er at købe en robotstøvsuger til hver etage. Denne mulighed er kun for dem der har økonomien til at leve med så stor luksus, og det anbefales at købe en robotstøvsuger til flere etager.

Table of Contents
  1. Flytte robotstøvsuger fra etage til etage
  2. Købe en robotstøvsuger til hver etage
  3. Kan robotstøvsugere støvsuge flere etager
  4. Konklusion