Robotstøvsuger til flere etager

Martin Jensen Jan 29, 2023
262 People Read
Roborock S5 Max
Table of Contents
  1. Flytte robotstøvsuger fra etage til etage
  2. Købe en robotstøvsuger til hver etage
  3. Konklusion

Der findes et par forskellige løsninger til at få robotstøvsugeren til at tage flere etager. Der er dog desværre ikke nogen fuldstændig genial metode, så de 2 mest oplagte metoder der disse:

  • Løfte din robotstøvsuger fra etage til etage

  • Købe en robotstøvsuger til hver etage

Ingen af dem virker som nogen super genial løsning, men det er stadig at foretrække frem for at skulle støvsuge manuelt.

Flytte robotstøvsuger fra etage til etage

 

Denne løsning er nok den mest almindelige at vælge, men hvis man vælger denne løsning, skal man være opmærksom på, at ikke alle robotstøvsugere kan have kort over flere forskellige etager. Her kan man eksempelvis kigge på Roomba j7 eller Roborock S7.

 

Derudover skal man huske at flytte den tilbage til den etage den har base på, når den er færdig med at støvsuge. Ellers har den ikke strøm til næste gang den skal støvsuge.

 

Dette er den mest ligetil løsning, og er noget mere fornuftig. Man behøves ikke at støvsuge alle etager så ofte, da der typisk er nogle etager man bruger mere end andre.

 

Så kan man prioritere lidt hvor man vil have basen til at stå henne, og hvad der er smartest at få støvsuget ofte.

Roborock S7

 

Købe en robotstøvsuger til hver etage

 

Dette er den dyre løsning, og ikke den mest anbefalelsesværdige. Vi lever i en tid hvor der er meget overforbrug, og at købe 2 eller flere robotstøvsugere er helt klart også overforbrug.

 

Hvis man alligevel vælger denne løsning, skal det være fordi man har alt for mange penge, eller fordi man godt kan lide sin robotstøvsuger eller man vil prøve en ny.

 

Konklusion

 

Hvis man har flere etager som skal støvsuges og man har valgt en robotstøvsuger som løsningen, skal man finde en robotstøvsuger der kan huske kortet på flere etager.

 

Det tager ikke lang tid at flytte en robotstøvsuger, og den anden ide er også næsten tåbelig, medmindre man har en god undskyldning for det.

Table of Contents
  1. Flytte robotstøvsuger fra etage til etage
  2. Købe en robotstøvsuger til hver etage
  3. Konklusion