Severin Chill RB 7025

Martin Jensen Oct 25, 2023
118 People Read
Severin Chill RB 7025
Table of Contents
 1. Batteri
 2. Lyd og sensor
 3. Design
 4. Filter og kapacitet
 5. Hvordan gør man
 6. Test og kundeanmeldelser
 7. Hvem er den egnet til
 8. Reservedele og indhold

Disclosure: Denne side indeholder sponsorerede links, og kan give provision til forfatteren, hvis der købes gennem disse links. 

Denne robotstøvsugere kan ikke fås ved vores partnere længere desværre. Vi henviser derfor til Roomba i3 i stedet for.

Du kan nu få ganske udmærket robotstøvsuger til billigere penge end de fleste håndholdte støvsugere. Severin Chill er lavet til at støvsuge ca. 100 kvm på 90 minutter inden den skal lades op igen.

Batteri

Robotstøvsugeren kan som sagt klare omkring 100 kvm på 90 minutter før batteriet skal oplades igen. Opladningen foregår ved at man selv sætter 19V stikket i, og så skal den stå i ca. 6,5 timer for fuld opladning.

Severin Chill RB7025 opladerstik og tænd- og slukknap

Lyd og sensor

Chill er støvsvag og har et lydniveau på så lavt som 65 dB. Chill har en smart trappesensor, så den ender ikke med lige pludseligt at køre ud over en skrænt eller et trin.

Design

Chill er 7 cm høj, så den kan komme ind under sofaen (i de fleste tilfælde), og har lange sidebørster, der gør det muligt at komme ud i alle hjørner. Derudover har den en gummikant foran, så den ikke giver mærker og andre skader til vægge, borde, stole og andre forhindringer.

Severin Chill RB7025 design med sidebørster

Filter og kapacitet

Filteret har en størrelse på 0,35 l, og sidder under toppen af Chill, så den nemt kan tilgås og tømmes uden vanskeligheder. Chill tændes og slukkes ved hjælp af tænd-og-sluk-knappen der er placeret på siden.

Hvordan gør man

Hvis robotstøvsugeren er ladet helt op, sættes den midt i rummet, hvorefter man trykker på tænd knappen.

Først kører den lidt tilfældigt rundt, men begynder hurtigt at cirkulere til den rammer en væg i rummet. Efter den kommer ud til væggen kører den rundt langs kanten og tager alle hjørner, hvorefter den igen vil cirkulere indtil den er færdig.

Den er lavet til hårde gulve, såsom klinker eller trægulv, og korthårede gulvtæpper. Den kan tage dørtrin på op til 1,5 cm.

Den kan godt køre, når man ikke er hjemme, men den kan i nogle tilfælde komme i klemme, og så har den ikke støvsuget til når du er kommet hjem.

Den kommer desværre uden en dansk manual, men den er produceret af tyske Severin, så den er på tysk og ikke mindst på engelsk.

Video af Severin Chill RB7025 fra roboteksperten.dk herunder

Test og kundeanmeldelser

Severin Chill RB 7025 har generelt fået gode anmeldelser, og blev i 2017 kåret ”Bedste Køb” af Altomdata.dk.

Derudover er det mest positive anmeldelser, de steder hvor robotstøvsugeren er blevet anmeldt, det er eksempelvis brugeranmeldelser på roboteksperten.dk. Derudover kan man finde diverse ekspertanmeldelser, som dog er lidt mere kritiske, dog lyder det generelt, at det er et kompromis for pengene, og stadig et godt køb.

Hvem er den egnet til

Chill er egnet til dem der gerne vil have lidt mere tid i hverdagen, eller et mere rent sted at bo. Da den ikke er lavet til mere end 100 kvm vil den være oplagt for en studerende, eller hvis man ejer et lille sommerhus.

Robotstøvsugeren er supernem at betjene, kræver ingen programmering eller anden form for teknik fra personen der betjener den, det er bare sætte den og trykke tænd. Det er vildt simpelt, og dette gør den ekstremt brugervenlig og nem at have med at gøre.

Grundet robotstøvsugerens simpelhed har den heller ikke mange smarte egenskaber som dyrere modeller har. Det er derfor et kompromis mellem simpelhed og penge overfor smarte apps og måder at programmere på.

Den kan anbefales for alle der har et rum i den rigtige størrelse, det gælder både studerende, eneboere, sommerhusejere, pensionister og alle andre der ser den som en løsning på sit problem.

Reservedele og indhold

Af indhold når man køber pakken er der:

 • Severin Chill RB 7025

 • Reservefilter

 • Sidebørster til montering

 • Strømadapter/oplader

 

Derudover er det muligt at købe alle former for reservedele på eksempelvis fixpart.dk.

Table of Contents
 1. Batteri
 2. Lyd og sensor
 3. Design
 4. Filter og kapacitet
 5. Hvordan gør man
 6. Test og kundeanmeldelser
 7. Hvem er den egnet til
 8. Reservedele og indhold

Disclosure:  Denne side indeholder sponsorerede links, og kan give provision til forfatteren, hvis der købes gennem disse links.