Neato BotVac D7 Connected

Martin Jensen Jul 18, 2023
91 People Read
Neato BotVac D7 Connected der støvsuger et gulv med trælaminat
Table of Contents
 1. Hvorfor vælge Neato BotVac D7 Connected?
 2. Det unikke
 3. Neato-appen
 4. Batteri
 5. Stemmestyring og sensorer
 6. Lyd
 7. Specifikationer
 8. Trin
 9. Kapacitet
 10. Børster
 11. Anmeldelser
 12. Fejl
 13. Konklusion
 14. Video af Neato BotVac D7 Connected

Denne robotstøvsuger fås ikke længere ved vores partnere, vi henviser derfor til Roomba i3, der ligner den meget.

Leder du efter den helt rigtige robotstøvsuger til din villa eller et stort kontormiljø, så har Neato muligvis den perfekte kandidat. Læs med her om den hurtige, effektive, smarte og elegante Neato Botvac D7 Connected der her vurderes til 7/10.

 

 

 

Hvorfor vælge Neato BotVac D7 Connected?

Neato har produceret en robotstøvsuger der er yderst intelligent og effektiv. Neato D7 kan med SmartLaser-funktionen nemt scanne et helt rum, og tilrettelægge den mest effektive rute for rengøring. Derudover har den en intelligent laser, så den kan støvsuge i mørke.

Neato D7 styres gennem Neatos app, hvor du kan vælge at sætte den til at gøre rent, når du ikke engang er hjemme (dette gør den ved hjælp af wi-fi). Neato D7 kan tage op til 460 kvm på én fuld opladning, og så kan den tilmed støvsuge flere etager. Neato D7 har en kapacitet på 0,7 liter.

Robotstøvsugeren kommer med 2 forskellige børster, en ganske almindelig effektiv sidebørste, og en kombi-børste, der børster alle dyrehår op med en uhyrlig effektivitet. Robotstøvsugeren bruger Neatos SpinFlow-teknik, som gør det muligt at komme ud i hjørnerne og støvsuge alt snavs op.

Produktbillede af Neato BotVac D7 Connected

Det unikke

 

Det unikke ved Neato D7, og D-serien generelt, er det smarte D-design, der gør nemmere for en robotstøvsuger at komme ud i de kanter og hjørner som normalt er svære for runde robotstøvsugere og trælse med almindelige støvsugere.

 

Derudover kommer Neato med et Ultra Performance Filter, som er HEPA-godkendt. Filteret sørger for at alle de partikler robotstøvsugeren skulle sende ud er rene og ikke er det mindste sundhedsskadelige.

 

 

Neato-appen

 

I appen, Neato har lavet dertil, kan man programmere robotstøvsugeren til alverdens smarte ting. Her skal man dog først og fremmest tilkoble robotten til WiFi.

 

Heri kan man bl.a.:

 

 • Oprette No Go zoner

 • Se Coverage Map, efter støvsugning

 • Starte og tænde, uanset hvor i verden man befinder sig

 • Skemalægge hvornår Neato skal støvsuge

Neato ved sin ladestation

 

No-go zoner er meget praktiske, hvis man har sarte eller møre møbler, vandskåle til kæledyr eller andet som skal undviges.

 

Når Neato støvsuger, laver den et Coverage Map, der gør at man kan se hvilke områder Neato har støvsuget. Dette kan bruges hvis man er i tvivl om, hvor den har været eller hvis man har problemer med enkelte områder i huset, som den ikke gider at støvsuge.

 

Man kan starte og tænde robotten, via appen, hvis man kører gennem Tyskland på vej hjem fra ferie, og vil have et rent hus når man kommer hjem. Man kan også starte den, hvis man er taget på arbejde, så er huset rengjort når man kommer hjem.

 

Skemalægning kan også bruges, så behøves man ikke engang selv at starte den, når man kører hjemmefra for at tage på arbejde, så starter den af sig selv.

 

Neato støvsuger krummer op under en stol

 

Batteri

 

Neato BotVac D7 Connected har et batteri af typen lithium ion, og kan holde sig kørende i 120 minutter, før den skal lade op igen. Robotten har en opladningstid på 150 minutter, før det er fuldt opladt igen.

 

Neato har en smart automatisk opladning funktion, så den lader op af sig selv, og fortsætter støvsugning igen når den har strøm nok til at støvsuge færdig, hvis den ikke blev færdig med den planlagte støvsugning.

 

 

Stemmestyring og sensorer

 

Neato er kompatibel med de fleste smart home stemmestyringssystemer. Det inkluderer Google Home, Amazon Alexa, dit Apple Watch, IFTTT og andre, da den har indbygget 5GHz WiFi.

 

Neato har mange indbyggede sensorer i deres robotstøvsuger. Den har alt fra trappesensor til møbelsensorer og en masse lasere, der gør det muligt at planlægge en effektiv støvsugning af de rum den skal støvsuge.

 

Neato støvsuger i mørke

Lyd

 

Neato er ikke særlig støjsvag, dette er et stort minus, da den har et lydniveau på 70 dB, hvilket næsten er lige så meget som en normal støvsuger. Dette kan dog retfærdiggøres, da Neato kan støvsuge når man ikke er hjemme ved hjælp af den smarte app.

 

 

Specifikationer

 

Neato har generelt gode specifikationer, og klarer sig også godt i konkurrencen på markedet for robotstøvsugere. Her kan du se hvilke specifikationer D7 har:

 

 • Vægt på 3,5 kg

 • Bredde på 33,6 cm

 • Dybde på 31,9 cm

 

 • Ultra Performance Filter (HEPA-godkendt)

 • Kapacitet på 0,7 liter

 

 • Arbejdsareal ubegrænset (460 kvm på 1 opladning)

 • Ladestation og automatisk opladning

 • Genoplad og fortsæt funktion

 • Sugestyrke på 2000 Pa

 • Lydniveau på 70 dB

 

 • Smart app med No Go linjer, Coverage Map, skemalægning og tænd og sluk

 • Stemmestyring med smarthome som Google Home og Amazon Alexa

 

 • Smart og effektiv D-form

 • 2 sidebørster, 1 normal og 1 særligt effektiv til dyrehår

 • Kan klare trin på 1,5 cm

 • Trappesensorer

 • Lasersensorer til hele rum og mørke

Neato støvsuger under et køkkenbord 

 

Trin

Neato tager trin med en højde på under 1,5 cm uden problemer, den får dog hurtigt problemer hvis bare trinnet er 1,7 cm højt. Det kan være et problem i mange brusenicher og dørtrin.

Man skal passe på med at lade små legoklodser ligge, da den godt kan støvsuge sådan nogle op. Hvis børnene har et legeområder kan man eventuelt oprette en No Go zone, så den ikke forstyrre eller støvsuger forkerte ting op.

Neato langs en væg

 

Kapacitet

En kapacitet på 0,7 liter er meget af en robotstøvsuger, men sammenlignet med så store rum som denne kan tage, er det ikke en usædvanlig stor kapacitet. Robotten skal ofte tømmes, men det er generelt et problem for robotstøvsugere, og den klarer sig ikke dårligt sammenlignet med andre robotstøvsugere.

 

Børster

Robotstøvsugeren er allerede effektiv i hjørner og langs vægge grundet den smarte D-form, men Neato BotVac D7 Connected er dog ekstra effektiv langs kanterne, da den også har 2 forskellige børster.

 

Kombi-børsten er bedst til at samle dyrehår op, inklusiv lange hundehår. Den mere normale børste er bedre til at samle alment snavs og støv op, men begge kan bruges til det meste.

 

Robotstøvsugeren kommer dog uden en moppe, så du må altså selv stå for at få vasket gulvet. Det er dog nemt at vaske gulvet efter robotstøvsugeren har været i gang, da gulvet er nydeligt støvsuget.

Neato set nedefra

 

Anmeldelser

Robotstøvsugeren har været igennem mange tests, og de fleste eksperter har givet Neato gode anmeldelser. Langt de fleste private har også givet Neato gode anmeldelser, men der er uheldigvis nogle uheldige tilfælde imellem.

 

Anmeldelserne er positive grundet den nemme styring gennem den app Neato har. Derudover er den enormt effektiv og har en turboindstilling, så den kan klare arbejdet ekstra hurtigt.

Fejl

Der er ikke den test Neato BotVac Connected ikke har været igennem. Den har efterhånden haft et par år på markedet, og derfor har den haft nogle uheldige brugeroplevelser.

 

Neato BotVac D7 Connected har I nogle tilfælde haft problemer med at se vinduer, og har derfor prøvet at køre igennem, som kan resultere i ridser i vinduet. Dette problem kan dog løses ved hjælp af No Go linjer, men så skal man muligvis selv sørge for at få støvsuget vindueskanten.

Neato støvsuger under en seng

 

Derudover kan den have svært ved at komme helt ud langs kanterne i nogle tilfælde, dette kan dog for det meste løses via appen.

 

Robotstøvsugeren har ikke bak-sensorer så når den drejer kan den komme til at bakke ind i en væg.

 

Derudover har der været nogle fejl med Neatos app. Der har været problemer med skemalægning, og nogle fejl og lidt bøvl med at få den til at koble sig på WiFi.

 

Konklusion

Neato BotVac D7 Connected er super effektiv, og klarer nemt støvsugningen af dit hus, uanset husets størrelse. Appen til robotstøvsugeren er super moderne, og giver god kontrol og et overskueligt overblik over robottens foretagender.

 

Robotstøvsugeren er et godt køb for den travle familie, der har en villa som skal støvsuges jævnligt. Neato Robotics har en enormt god kundeservice, og hjælper gerne hvis der er de mindste problemer.

 

For prisen er den super god, da det sådan set er en robotstøvsuger af premium klassen, men prisen afspejler mere en middelklasses robotstøvsuger, som den dog ikke er.

Video af Neato BotVac D7 Connected

Her er en video om robotstøvsugeren fra producenten Neato Robotics

Table of Contents
 1. Hvorfor vælge Neato BotVac D7 Connected?
 2. Det unikke
 3. Neato-appen
 4. Batteri
 5. Stemmestyring og sensorer
 6. Lyd
 7. Specifikationer
 8. Trin
 9. Kapacitet
 10. Børster
 11. Anmeldelser
 12. Fejl
 13. Konklusion
 14. Video af Neato BotVac D7 Connected