Hvad skal din robotstøvsuger hedde?

Martin Jensen Jun 07, 2024
624 People Read
Robotstøvsuger med navn
Table of Contents
 1. Navngiv din robotstøvsuger
 2. Hvorfor skal man navngive sin robotstøvsuger?
 3. Ideer til robotstøvsuger navne

Det er et spørgsmål mange spørger om, når de lige har fået den hjem. Det kan være svært at rådgive om, men her gør jeg alligevel et forsøg.

Navngiv din robotstøvsuger

Vores anbefaling er at du giver din robotstøvsuger et navn, der har en eller anden betydning for dig. Der findes mange måder at gøre det på.

Du kan få dit barn eller dine børn til at komme med et navn til den. De har ofte nogle vilde fantasier, og kan derfor komme med nogle sjove navne en gang imellem.

Du kan også navngive den efter en kendt personlighed. Det kan være en skuespiller, du altid har beundret, eller en sportsperson, som du har set op til. Der er mange kendte personlighed eller bare figurer du kan vælge imellem, det kan være du altid har drømt om at bo sammen med en Anders And.

En helt tredje metode er at du selv finder på et eller andet skørt men passende navn for en robotstøvsuger. Det er jo en robot, som kan holde dig med selskab, men den kan også irretere dig, hvis den gør noget forkert.

Robotstøvsuger med gulvvask

Hvorfor skal man navngive sin robotstøvsuger?

Det er der flere grunde til. For det første kan det være at du bruger Google Home, og så er det rart at du nemt kan starte din robotstøvsuger bare ved at snakke til den.

Udover det, så er det jo også på en måde en daglig hjælper, og derfor knytter du som menneske et bånd til den, som bliver stærkere, hvis du giver den et navn. Det kan du læse mere om her.

Ideer til robotstøvsuger navne

Her er nogle gode eksempler eller god inspiration, til hvad du kunne kalde din robotstøvsuger:

 • Robert/Roberta

 • Futte

 • Bob

 • Dolly

 • Berta

 • Leonardo (DiCaprio)

 • Schumacher

 • Aladdin

Dette er bare lidt for at give noget inspiration, og du bør selv finde på et navn.

Har du ikke en robotstøvsuger endnu, så kan du enten finde en billig robotstøvsuger til under 3.000 kroner eller kigge på de bedste robotstøvsugere, der koster lidt mere.

Table of Contents
 1. Navngiv din robotstøvsuger
 2. Hvorfor skal man navngive sin robotstøvsuger?
 3. Ideer til robotstøvsuger navne