3 fordele ved at bruge en Robotstøvsuger med HEPA-filter

Martin Jensen May 01, 2023
75 People Read
HEPA-filter til en robotstøvsuger
Table of Contents
 1. 3 fordele ved at bruge en Robotstøvsuger med HEPA-filter
  1. Reducerer allergener i hjemmet
  2. Effektiv rengøring af gulve og tæpper
  3. Sparer dig tid og kræfter på rengøring

3 fordele ved at bruge en Robotstøvsuger med HEPA-filter

Kort opsummering af artiklen, hvis du ikke har tid nok til at læse det hele. 3 af fordelene ved en robotstøvsuger med HEPA-filter er:

 • At den reducerer allergener i hjemmet

 • Sørger for en effektiv rengøring af gulve og tæpper

 • Sparer dig tid og kræfter på rengøring

Reducerer allergener i hjemmet

Det smarte ved et HEPA-filter er at det reducere allergener i hjemmet. Dette gælder for alle gener næsten, alt fra pollen og hundehår til skimmelsvamp og hvad det ellers skulle være.

Det hele bliver sorteret fra, når det kommer igennem filteret. Oveni det så er der også nogle robotstøvsugere der af sig selv anbefaler at støvsuge flere gange, hvis det eksempelvis er midt i pollensæsonen.

Et HEPA-filter er blevet testet til at kunne reducere antallet af allergener med helt op til 99,999%, så det sænker altså antallet af allergener betydeligt, og vil give dig med nogen form for allergi en lettere hverdag.

Effektiv rengøring af gulve og tæpper

Det smarte ved HEPA-filteret er at når du kombinerer det med en støvsuger eller en robotstøvsuger, så reducere du både antallet af allergener, men du får også lavet en effektiv rengøring af både gulve og tæpper.

Med en robotstøvsuger er du altid et klik væk fra en rengøring, og de fleste har en app, så du kan starte den uanset, hvor du er. Du kan også vælge at få gjort rent mens du er på arbejde.

En robotstøvsuger er altså rigtig smart, og næsten alle robotstøvsugere i dag, sørger for en effektiv rengøring. Du kan finde nogle billige robotstøvsugere her.

Roomba Combo i8 robotstøvsuger med HEPA-filter

Sparer dig tid og kræfter på rengøring

Grunden til at købe en robotstøvsuger er for mange at de sparer både tid og kræfter. Hver gang du skal gøre rent, så plejer du sikkert at bruge 30 minutter, på bare at tage dig sammen om det. Derudover bruger du også noget tid på at gøre rent. Det slipper du for med en robotstøvsuger.

Hele rengøringen slipper du ikke for, men støvsugningen kan du klare med et enkelt klik, og de eneste kræfter du har brugt er at starte din telefon for at sætte robotstøvsugeren i gang.

Det er meget nemt og intuitivt, og også en af grundene til at så mange i dag er rigtig glade for deres robotstøvsuger.

Hvis du er i tvivl om hvad et HEPA-filter er, frygt ej, det har jeg også lavet et indlæg om.

Table of Contents
 1. 3 fordele ved at bruge en Robotstøvsuger med HEPA-filter
  1. Reducerer allergener i hjemmet
  2. Effektiv rengøring af gulve og tæpper
  3. Sparer dig tid og kræfter på rengøring