Robotstøvsugere Black Friday 2022

Martin Jensen Nov 14, 2022
0 People Read
Roomba j7

Disclosure: Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links. 

Mangler du en robotstøvsuger? og venter du bare på Black Friday?

Så læs her hvilke tilbud du kan forvente, og hvilke der passer til dit budget.

Roomba i5+

På Roomba i5+ kan du spare 500 kroner. Det er en super god robotstøvsuger, der også er mulig at komme til for penge. Den kommer med en ekstern beholder, så du slipper for at tømme robotstøvsugeren hele tiden.

Roomba i5+

Roomba j7+

Du kan ligeledes spare 500 kroner på Roomba j7+ fra d. 21 november. Dette er en af de bedste robotstøvsugere til prisen, og er en af de nyeste modeller fra iRobot. Den er mange gange blevet kåret som den bedste robotstøvsuger til hundehår. Læs mere om den her.

Roomba j7+

Udover dette tilbud kan du også lige nu få en Roomba j7 til kun 3.599 kroner. Med i prisen er der 3 års garanti og et ekstra sæt tilbehør til din robotstøvsuger.

Roomba i3+

Fra d. 28 november kan du ligeledes her spare 500 kroner. Denne robotstøvsuger laver også et tilfredsstillende arbejde, og sørger for at dit hus har et rent gulv.

Roomba i3

Andre tilbud

Udover disse tilbud på iRobots egen hjemmeside, kan du også forvente at se gode tilbud på en hjemmeside som roboteksperten. Lige nu har roboteksperten faktisk et helt vildt godt tilbud på Roomba S9, så du kan få en robotstøvsuger der normalt koster 9.999 kroner til kun 4.999 kroner.

Disclosure:  Denne side er partnerfinansieret og indeholder sponsorerede links.