5 Billige Robotstøvsugere I Enormt God Kvalitet

Robot støvsuger

Der findes mange robotstøvsugere i dag. En robotstøvsuger kan være ret dyr, og koster mere end 3000 kroner. Vi har undersøgt en masse robotstøvsugere, og her finder du de bedste og billigste robotstøvsugere til under 3.000 kroner.

Vi vælger dem ud fra vores test og holdning, og med fokus på value for money, så den bedste kommer først. Vi har taget 5 forskellige med her, men du kan finde flere mange flere robotstøvsugere på denne hjemmeside, der også koster mere end 3.000 kroner. Du kan bl.a. finde den bedste robotstøvsuger til dyrehår og hundehår.

Robot støvsuger roomba combo 1138

Vigtigt ved en robotstøvsuger

Der findes nogle få ting som er vigtigt at kigge på når man leder efter en robotstøvsuger. Der er en liste med de 5 vigtigste ting ved en billig robotstøvsuger her:

  • Stærk sugeevne

  • Børsterne er gode

  • Evne til at navigere rundt

  • Kan den vaske gulv

  • Bekvemmelighed/brugervenlighed

Hvis en robotstøvsuger er god til mindst 3 af disse ting og stadig er en billig model, kan man sige at det er en god robotstøvsuger.

De 5 bedste billige robotstøvsugere

Her er listen vi kommer igennem i denne artikel:

  • iRobot Roomba i3

  • Roomba Combo 1138

  • Severin RB 7026

  • iRobot Roomba i7

  • Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI

Der findes mange flere robotstøvsugere, der også er billige og gode, men dette er vores valg.

Se også nogle aktuelle tilbud på robotstøvsugere.

Roomba i3

Robot støvsuger roomba i3

Den første robotstøvsuger, iRobot Roomba i3, er en af de billigste robotstøvsugere, der er meget intuitiv og brugervenlig. Den har meget avanceret den nyeste teknologi med fra iRobot, og er en meget funktionel robotstøvsuger. Læs mere om den gode robotstøvsuger.

Den kommer med en app, hvor du kan lave virtuelle vægge og indstille den på rigtig måder. Det er en robotstøvsuger der bør holde i mange år, og du vil blive rigtig glad for den.

Roomba i3+ med automatisk tømning

Du kan også købe Roomba i3+, som er plusmodellen, hvor du også får et ekstern beholder og automatisk tømning med, så det er endnu lettere og kræver endnu mindre arbejde at have en effektiv robotstøvsuger. Det koster selvfølgelig lidt mere, så hvis det er en billig robotstøvsuger du vil have, så bør du ikke købe dette.

Roomba Combo 1138

Roomba Combo 1138 vasker gulv

En billig robotstøvsuger der også vasker gulvet. Den støvsuger hele hjemmet, og vasker gulvet der hvor der er hårde gulve. Hvis du har tæpper, så vasker den selvfølgelig ikke dem.

Når den kan moppe gulvet og er så billig, så er der selvfølgelig blevet indgået nogle kompromiser. Med denne robotstøvsuger får de selvfølgelig ikke en robotstøvsuger der kan alt uden at have nogen faldgrupper.

Du skal ikke regne med at den tager mere end den grove støvsugning. Det stadig en god investering, hvis du vil spare penge og tid i hverdagen. Hvis den kører et par gange i ugen, så bør det være nok, og du skal nok kun støvsuge grundigt inden gæster eller en gang om måneden.

Severin RB7026

Severin støvsuger alle partikler

Det er en god robotstøvsuger, der kan klare høje kanter. Hvis du har lidt ekstra høje dørtrin, så er dette den bedste og billigste robotstøvsuger. Severin RB7026 har altid klaret sig godt i test, og mange eksperter roser den.

Dette er en billig robotstøvsuger, der tager alle de små partikler. Med den lave højde, har den også mulighed, for at komme ind under de fleste møbler. Robotten er generelt god til at holde lav profil, og den gør støvsugningen meget nemmere.

Den navigerer rundt om møbler uden problemer, og har alle de smarte grundlæggende funktioner. En billig robotstøvsuger, der med en god sugeevne gør din rengøring meget nem. Det er en meget brugervenlig robotstøvsuger.

Roomba i7

Robotstøvsuger Roomba i7

Ikke en helt så billig robotstøvsuger. Den har en pris på 2.999 kroner, men er en effektiv robotstøvsuger med alt det nyeste teknologi. Ligesom den anden Roomba kan du opsætte virtuelle grænser, og styre rigtig meget gennem appen.

Den kan rengøre flere etager, har de stærke dual multi surface gummibørster, kan automatisk øge sugekraften ved beskidte steder, har et smart navigationssystem og sørger generelt for en nem rengøring til dig.

Det er den billigste robotstøvsuger med så mange funktioner. Den har tilmed et lavt støjniveau, og du kan programmere den så den støvsuger, når du er på arbejde, så du efter arbejde kommer til et rent hjem.

Denne robotstøvsuger kan du også få med ekstern beholder og automatisk tømning. Det koster omkring 2.000 kroner mere at få den med det.

Robotstøvsuger Roomba i7+

Deebot Ozmo T8 AIVI

Billig robotstøvsuger Deebot Ozmo t8 AIVI

Prisen ligger ikke helt på under 3.000 kroner, men den er så god at du alligevel bør overveje den. Igen er det en billig robotstøvsuger ift. den værdi man får, og den virker godt på forskellige gulvtyper. Robotstøvsugeren har ikke decideret en unik egenskab, men den er god til at gøre rent, og så kan den vaske gulv.

Så vil du have en billig robotstøvsuger der kan lidt mere end de andre, men stadig til en overkommelig pris, så overvej den gode Deebot Ozmo t8 AIVI robotstøvsuger.

Tid til at vælge

Du har du været igennem de 5 bedste billige robotstøvsugere. Det er tid til at investere i mindre rengøring, og slippe for den hårde pligt. Det er tid til at slippe for støv på dit gulv, og generelt have rene gulve.

Der er mange gode robotter at vælge imellem ovenover, og vores favorit er helt klart Roomba i3. Denne billige robotstøvsuger bidrager med en meget effektiv rengøring, og den er meget brugervenlig. Hvis en af de andre robotstøvsugere passer bedre til dine behov, så anbefales det selvfølgelig at du vælger den i stedet for.

Du kan læse meget mere om den enkelte robotstøvsuger på deres links.

Roomba i3

Alle robotstøvsugere

Alle robotstøvsugere er i dag forholdsvis gode, og du kan spare meget tid på rengøringen. Med en almindelig støvsuger skal du, i modsætning til med en funktionel robotstøvsuger, bruge timevis hver eneste uge, på bare at støvsuge. Du skal stadig bruge tid på rengøring, men rengøringen er blevet meget nemmere.

Bedste robotstøvsugere

De gode robotstøvsugere koster meget mere end 3.000 kroner. Hvis du dykker lidt ned i robotuniverset, så ved du at de fleste robotstøvsugere der koster mindre end 3.000 kroner faktisk ikke har helt så mange smarte og moderne funktioner, som de dyrere modeller har.

Den bedste robotstøvsuger er i stand til at moppe gulvet og støvsuge effektivt. De fleste af dem kommer også med eksterne beholdere og automatisk tømning af robotstøvsugeren.

Billig robotstøvsuger

Severin chill rb7025

Der findes også billigere robotstøvsugere, og en af dem er Severin Chill RB7025. Det er en billig robotstøvsuger du kan få til under 1.000 kroner. Du finder den ved hurtigt at smutte i Bilka eller Føtex, og så har du en robotstøvsuger.

Den er dog ikke anbefalet, da det er en virkelig skrabet model, og selvom den ikke koster mange penge, så får du heller ikke særlig meget for pengene. Hvis du dog vil bruge minimale penge, og stadig slippe for at støvsuge helt så tit, så er det dog en mulighed.

iRobot

Roomba Combo j7+

Du har måske bemærket at tre af de bedste billige robotstøvsugere er fra iRobot. iRobot har længe været en af de største på markedet, og har mange populære robotstøvsugere. Det giver god mening når de har så mange robotstøvsugere udstyret med så meget avanceret teknologi, og en så brugervenlig app, hvor du kan gøre alt du har brug for.

De giver på en eller anden måde et ekstra touch, og det betyder så meget for forbrugeren og brugeroplevelsen. Man ved at når man åbner appen og sætter robotstøvsugeren til at gøre rent, eller gør det gennem google assistant, så slipper du for selv at rengøre de steder du går rundt.

Roborock

Roborock s7 MaxV Ultra

Den anden største producent er Roborock. Vi har ikke foretaget særlig mange tests af deres billige robotstøvsuger, men vi har nogle tests af en noget dyrere model. De har dog også med garanti en god billig robotstøvsuger.

Navigated to